Σόουζα: «Θα τα δώσουμε όλα στο Κύπελλο, μας έλειψε το γεμάτο Χαριλάου»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2020

Την υπόσχεση ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου έδωσε ο Ούγκο Σόουζα μιλώντας στην κάμερα του ARIS TV τονίζοντας ότι το γεμάτο Χαριλάου ήταν κάτι που τους έλειψε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για όλους καθώς έπρεπε και να προπονηθούμε και να μείνουμε ασφαλείς. Όμως, επιστρέψαμε με νίκη και όλα δείχνουν πως θα είναι καλύτερα για τη συνέχεια.

Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να μείνουμε σπίτι και να προπονούμαστε εκεί. Είχαμε βέβαια ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και μια συγκεκριμένη διατροφή και έπρεπε να κοιμόμαστε τις ίδιες ώρες. Ήταν δύσκολο αλλά νομίζω ότι όλοι έμειναν σε φόρμα».

Για τα παιχνίδια των πλέι οφ: «Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Συνεχίζουμε να προπονούμαστε σκληρά και κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το κύπελλο: «Είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο κόσμος και η ομάδα. Το ξέρουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε το 100% για να περάσουμε στον τελικό»

Για την απουσία του κόσμου: «Νομίζω ότι το Χαριλάου η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα. Είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο με μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Σήμερα ήταν κάτι που μας έλειψε αλλά προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο είχαμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.