Σόουζα: «Έζησα ωραίες στιγμές στον Άρη - Ο ρόλος του Σπανού στην επιστροφή μου»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Αρη και νυν του Ιωνικού, Ούγκο Σόουζα, και μίλησε για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις διαφορές που βλέπω, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Σπανό ως πολύ σημαντικό λόγο για να υπογράψει στον Ιωνικό ενώ μίλησε και για την άτυχη στιγμή που είχε όταν του λήστεψαν το σπίτι στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, είναι ένα υπέροχο μέρος της ζωής μου, πέρασα 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ο Σπανός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να πάω στον Ιωνικό, έκανα πολύ καλή χρονιά μαζί του στον Αρη, είναι καλό ο προπονητής σου να ξέρει τι πραγματικά μπορείς να του δώσεις».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μπορεί να έφυγα αλλά η καρδιά μου ήταν πάντα εδώ. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως οι ομάδες αναπτύσσονται, έρχονται καλά ονόματα ποδοσφαιριστών. Και ο Αρης πήρε καλά ονόματα, μιλάμε όμως για ομαδικό άθλημα, και πρέπει να φτιάξει καλή ομάδα».

Για το αν βρήκε παλιούς γνώριμους στον Ιωνικό: «Ξέρω τον Βαλεριάνο, ήμασταν συμπαίκτες στον Αρη. Ο Ιωνικός μου είχε κάνει πρόταση και πέρυσι αλλά δεν έγινε η συνεργασία. Τον Σάκιτς δεν τον πρόλαβα στην ομάδα, αλλά τον γνώριζα ως ποδοσφαιριστή. Δεν ήξερα πως σε δύο εβδομάδες παίζουμε με τον Αρη, είναι τρελό μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Θυμάμαι τις στιγμές στον Αρη, έζησα ωραίες στιγμές στην ομάδα. Δεν θέλω να πω γιατί δεν έμεινα στον Αρη, αλλά σέβομαι τον σύλλογο».

Για τον Γκάμα: «Είχαμε καλή επικοινωνία όταν ήμασταν στον Αρη, τώρα περνάει μια δύσκολη στιγμή με τον τραυματισμό του, μιλάμε πολύ συχνά».

Για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ηταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα, γύρισα σπίτι, μου πήραν πολλά πράγματα, ήταν όλα ανοιχτά, στην Ελλάδα ένιωθα πάντα ασφαλής, ένιωσα μεγάλη έκπληξη. Δεν έχω νεότερα από την Αστυνομία, ελπίζω να κάνει τη δουλειά της, να συλληφθούν οι κλέφτες. Τα πράγματα που εκλάπησαν ήταν μεγάλης αξίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.