Σόουζα: «Είμαι περήφανος για τον Ολιβέιρα - Τι του είπα για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Ο κολλητός του Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ούγκο Σόουζα, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμφανίσεις του Πορτογάλου χαφ με την Πόρτο «Είμαι περήφανος, είναι ο καλύτερος φίλος μου. Παίζαμε μαζί από δέκα ετών στην Πόρτο και στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Κάνει φανταστική δουλειά στην Πόρτο και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου. Είναι από δέκα ετών εκεί. Είναι δεύτερος αρχηγός της ομάδας, μετά τον Πέπε και νιώθει σαν στο σπίτι του» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα του έστειλα μόνο ένα μήνυμα. Όταν ήμουν στον Άρη μου τηλεφώνησε και μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Του έδωσα πληροφορίες για την πόλη και την ομάδα, αλλά του εξήγησα ότι εδώ δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω. Τότε δεν μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος του φανατισμού, το κατάλαβε μετά. Ζούσε στο κέντρο, εγώ στην Καλαμαριά και όταν βγαίναμε με ρωτούσαν τι κάνω με τον παίκτη του ΠΑΟΚ».

Για το αν ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω πολλά, είναι προσωπικό. Όταν ήρθε από την Πόρτο δεν θα μπορούσε να έρθει με μεταγραφή. Αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή, μετά τραυματίστηκε ο Μαουρίσιο κα πήρε χρόνο. Είχε μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάθε καλός παίκτης κοστίζει πολύ».

Κατέληξε λέγοντας: «Τα τρία πρόσωπα που τον επηρέασαν στον ΠΑΟΚ ήταν οι Ενρίκε, Μάτος και Βιεϊρίνια. Ειδικά ο Βιεϊρίνια τον βοήθησε πολύ για να εγκλιματιστεί. Εγώ του γνώρισα τον Μπρούνο Γκάμα. Του λείπει η Ελλάδα, το κλίμα και η ατμόσφαιρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.