Σόουζα, Χατζισαφί και τερματοφύλακας

Γιώργος Στράντζαλης27 Αυγούστου 2020

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά του Άρη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα (και) του Ούγκο Σόουζα. Πριν από μερικές ημέρες έγινε μία συζήτηση του Πορτογάλου με τον Άγγελο Χαριστέα, φάνηκε πως υπάρχει ταύτιση για νέο συμβόλαιο, αλλά υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν προτού επικυρωθεί και η δική του επιστροφή στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό ήδη στην Ελλάδα βρίσκεται ο δικηγόρους του παίκτη. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή και δεν προκύψει απόσταση, τότε ο Σόουζα θα επιστρέψει. Ειδάλλως, ο Αρης θα ψάξει τις εναλλακτικές του.

Από εκεί και πέρα, χθες ο Εσχάν Χατζισαφί συμμετείχε στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τράκτορ στο Ιράν, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό (1-0). Μία εξέλιξη που προφανώς καθυστερεί κι άλλο την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 3 Σεπτεμβρίου. Από τις βασικές προτεραιότητες, τέλος, αποτελεί και η απόκτηση τερματοφύλακα. 

Η απόφαση για την ενίσχυση της θέσης με έναν έμπειρο “γκολκίπερ”, ο οποίος θα αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Κουέστα, έχει παρθεί και αναζητείται πλέον η κατάλληλη λύση. Η επιλογή του Μέγερι, πάντως, επανήλθε στο προσκήνιο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.