Σόου Κουλούρη και τεσσάρα για τον Ατρόμητο

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ατρόμητος σε μία προσπάθεια να γυρίσει τον διακόπτη από την...εξάρα στην Τρίπολη, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλων Σμύρνης, με τον Ευθύμη Κουλούρη να είναι σε μεγάλη ημέρα και να σημειώνει 2 γκολ, φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Οι Περιστεριώτες σε ένα παιχνίδι που δεν του έλειψε τίποτα, με δύο πέναλτι, ένα δοκάρι, μία αποβολή και 5 γκολ κατάφεραν να πάρουν βαθμολογική ανάσα με τη νίκη τους με 4-1. Ο Σπιριντόνοβιτς μόλις στο 9΄έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ λίγο αργότερα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χατζηισαΐας, υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι με τον Φατιόν να ευστοχεί για το 1-1. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν εκ νέου μπροστά και δεν άφησαν το προβάδισμα τους σε καμία στιγμή, καθώς με τον Μουνίθ στο 40΄ έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέλαβε δράση ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος κέρδισε πέναλτι από τον Λισγάρα που αποβλήθηκε, έκανε το 3-1 από τα 11 βήματα στο 68΄ενώ στο 75΄έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο προπονητών: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας (80’ Παπαδόπουλος), Στρούγγης, Σπιριντόνοβιτς (86’ Πιζάνο), Σάλομον, Μουνίθ (80’ Μπεντινέλι), Χαρίσης (80’ Ντένιτς), Κουλούρης (86’ Τζαβίδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (46’ Ντάουντα), Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (69’ Μαρτίνες).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.