«Σόου» Κούγια: Διέκοψε έξαλλος τις δηλώσεις του προπονητή του!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη στις live δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Τάτση, διέκοψε όσα έλεγε ο τεχνικός των «βυσσινί» και στο τέλος του είπε «πάμε να φύγουμε»!

Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ προέβη σε τρεις δηλώσεις-ανακοινώσεις στη διάρκεια του αγώνα για τη διαιτησία, επικεντρώνοντας στους Ζαχαριάδη και Γκορτσίλα, ενώ ακολούθησε και τέταρτη με αποδέκτη τον ΠΑΟΚ:

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Παναιτωλικού: «Ρε Ζαχαριάδη χρειάζεται να σου πει το VAR ότι είναι φάουλ αυτή η φάση; Πόσα θα κάνεις εις βάρος μας;»

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναιτωλικός: «Ρε Γκορτσίλα δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Τι θέλετε να κάνετε;».

Και στην τρίτη: «Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται τόσο για τη συμπεριφορά της Nova, που δεν κάνει replay στις φάσεις, όσο και για τη συμπεριφορά των δύο βοηθών διαιτητών, του γνωστού Απτσόγλου (αγώνας στην Ξάνθη με Λάμπρου κλπ) και για την ακραία συμπεριφορά του δεύτερου βοηθού Κωνσταντίνου, ο οποίος στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι δεν υπέδειξε οφσάιντ 3 μέτρα του επιθετικού του Παναιτωλικού.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση μας όμως είναι ο Γκορτσίλας στο VAR. Κρίμα γιατί πιστεύαμε ότι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε κερδίσει έναν έντιμο διαιτητή. Δυστυχώς οι απόγονοι των εργαλείων - διαιτητών του Θωμά και της παράγκας του Κόκκαλη συνεχίζουν των έργο των πατεράδων τους.

Η επανάληψη στο πέναλτι που απέκρουσε ο Νάγκι δείχνει τι ήρθε να κάνει απόψε στο Αγρίνιο ο Ζαχαριάδης».

Δείτε την παρέμβαση Κούγια κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Τάτση!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.