Σόλσκιερ: «Θεωρώ ότι πήρα την απόφαση σωστή όταν έφερα πίσω τον Κριστιάνο»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναφέρει μέχρι και σήμερα ότι η επιστροφή του Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ ήταν μία σωστή απόφαση.

Ο CR7 το καλοκαίρι του 2021 αποχώρησε από την Γιουβέντους, επέστρεψε στους μπέμπηδες στην ομάδα που τον ανέδειξε, 12 χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Ρονάλντο ήταν στην Γιουνάιτεντ από το 2003 εως το 2009.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκίνησε δυνατά τη δεύτερη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ, σημειώνοντας δύο γκολ εναντίον της Νιούκαστλ στην εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων με 4-1 στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021, αλλά τα αποτελέσματα όσο πήγαινε ο καιρός έγιναν χειρότερα και ο Νορβηγός προπονητής απολύθηκε μετά από μια κακή εμφάνιση από την Γουότφορντ τον Νοέμβριο.

Ο 39χρόνος άσσος τη σεζόν 2021/22 είχε 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά υπό τις οδηγίες του Έρικ τεν Χαγκ δεν συνέχισε τις πειστικές του  εμφανίσεις. Τελικώς η έλλειψη εμπιστοσύνης και βεβαίως αγωνιστικών λεπτών οδήγησε τον ποδοσφαιριστή να ασκήσει έντονη κριτική στον Ολλανδό προπονητή σε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν και η Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον πορτογάλο και έπειτα μετακόμισε μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του στην Σαουδική Αραβία για την Άλ Νασρ τον Ιανουάριο του 2023.

Ο 51χρόνος τεχνικός εξακολουθεί να πιστεύει ότι η επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ ήταν η «σωστή απόφαση», όπως είπε μιλώντας σε μια περιοδεία στην Ινδία το Σαββατοκύριακο. «Ο Κριστιάνο ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους, αλλά δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό να τον φέρουμε πίσω. Είχαμε φτιάξει μια ομάδα χωρίς τον Κριστιάνο», είπε ο Σόλσκιερ, σύμφωνα με τους Times of India. «Και όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία, νομίζω ότι όλοι στον κόσμο σκέφτηκαν ότι θα ήταν φανταστική. Και έκανε καλή σεζόν. Νομίζω ότι έβαλε 28 γκολ. Λατρεύω την επαγγελματική συμπεριφορά του Κριστιάνο. Αλλά δεν του βγήκε. Δεν μου βγήκε. Δεν λειτούργησε για την ομάδα, δυστυχώς. Αλλά εκείνη τη στιγμή, ήταν η σωστή απόφαση να τον καλωσορίσω πίσω στο Όλντ Τράφορντ. Αυτή είναι η ζωή. Πήραμε μια απόφαση».

«Η πρώτη του συμμετοχή στην επιστροφή ήταν κόντρα στη Νιούκαστλ. Νομίζω ότι δεν υπήρξαν πολλές μέρες στο Ολντ Τράφορντ που να έχουν καλύτερη ατμόσφαιρα. Και ήταν απίστευτο πράγμα. Άρα, είναι να δώσουμε στους ανθρώπους αναμνήσεις. Αυτό είναι μια ανάμνηση για όλους όσους ήταν εκεί, και ότι επέστρεψε αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για τόσα χρόνια. Λοιπόν, δυστυχώς, αφού έφυγα, έγινε ξινό με τον Κριστιάνο. Ήταν λυπηρό να βλέπεις από έξω»

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.