Σολάκης: «Εμείς ως παιδιά είχαμε μεγαλώσει παίζοντας... Βραζιλία - Αργεντινή»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Σολάκης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Καστοριάς να μιλάει τόσο για την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, όσο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Για το Μουντιάλ, σημείωσε: «Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο και αλλάζουν οι λεπτομέρειες ενώ το αλλάζει και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχει, ενώ κάθε ομάδα λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα και με τον αντίπαλο. Μου κάνουν εντύπωση η Γαλλία και η Βραζιλία, όπως και το Μαρόκο με το Μεξικό που ήταν ανταγωνιστικές. Όσες ομάδες έχουν προκριθεί αξίζουν που είναι στη φάση των «8». Εμείς ως παιδιά είχαμε μεγαλώσει παίζοντας... Βραζιλία - Αργεντινή».

Ενώ για την Καστοριά, υπογράμμισε: «Έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή με παίκτες που δεν έχουν μεγάλες παραστάσεις από τη Γ ΕΘνική και στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δουλεύουμε με τα παιδιά τα οποία υπάρχουν από την τοπική κοινωνία και θέλουμε να επιστρέψει η Καστοριά στις μεγάλες κατηγορίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.