Σοκάρουν οι απόψεις του Μητροπολίτη Χρυσόστομου: «Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Σάλο προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου σε συνέντευξή του για το ζήτημα των αμβλώσεων, αφού ο ίδιος δήλωσε πως είναι κατά, ακόμη και στην περίπτωση του βιασμού.



Ο Μητροπολίτης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έβγαλε στην επιφάνεια απαρχαιωμένες και σεξιστικές απόψεις, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση.

«Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στούντιο, οι οποίοι του υπενθύμισαν ότι βιασμός είναι κάτι που γίνεται χωρίς τη θέληση κάποιου.



Ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει σύλληψη όταν υπάρχει βιασμός, χωρίς ωστόσο να αιτιολογήσει την τοποθέτησή του αυτή.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Δωδώνης, ξεκαθάρισε επίσης, ότι είναι εναντίον και της προφύλαξης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καθώς όπως είπε ο μοναδικός λόγος να υπάρξει σεξουαλική επαφή είναι η τεκνοποίηση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.