Σοκαριστικό βίντεο: Ο Ζουμά κλωτσά και χτυπά την γάτα του

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Ο Κερτ Ζουμά παρουσιάζεται σε βίντεο να κλωτσά και να χτυπά την γάτα του. Φυσικά, η Γουέστ Χαμ καταδίκασε τη συμπεριφορά του Γάλλου αμυντικού και αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με ποινικές κυρώσεις.

Ο αγγλικός σύλλογος σε δημόσια τοποθέτησή της τονίζει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων».

Ο ίδιος ο παίκτης απολογήθηκε: «Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί».

Ο νέος νόμος που υπάρχει στην Αγγλία προβλέπει ακόμη και φυλάκιση, από 6 μήνες ως και 5 χρόνια! Αναμένεται να δούμε πως θα κινηθούν οι υπεύθυνες αρχές στην περίπτωση του παίκτη. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.