Σοκαριστική αποκάλυψη Γκαγκάτση: «Διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όπως μας είπε ο Μπένετ»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Μαρτίου 2023

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση με τις έξι ομάδες. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε στην καταγγελία που έκανε ο Στιβ Μπένετ πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1! 

"Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εκφράσαμε την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας είναι η ΚΕΔ καμία λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό. Είχαμε καταγγελία από τον κ. Μπένετ, μάς έδειξε μήνυμα από διαιτητή ξένο, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Σοβαρή καταγγελία. Ο Μπένετ ανέφερε πως έχει βρει διαιτητές και ο συγκεκριμένος διαιτητής εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί ο ίδιος. Ο κ. Μπένετ αρνήθηκε, ενώ τον ρώτησε ο διαιτητής ποιας εθνικότητες είναι οι διαιτητές. 

Ο κ. Σαββίδης είπε πως έχει αναφερθεί στην UEFA πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να σφυρίξει το παιχνιδι. Να αποκαλυφθεί η αλήθεια, σφοδρή επιθυμία της οικογένεια τους ΠΑΟΚ να φτάσει έως το τέλος η υπόθεση και να τιμωρηθεί ο διαιτητής από την UEFA. Μας έδειξε το μήνυμα και ο διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διευθύνει το ματς. Είναι σοκαριστικό. Δεν έχει σημασία αν ήταν ελίτ ή α' κατηγορίας. Και ερασιτέχνης να ήταν, έχετε βρει κάποιον διαιτητή που έχει αυτοπροταθεί. Στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν να οριστούν ει δυνατόν καλοί δια8τητές Μικρή η διαθεσιμότητα. Αυτή είναι η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ. Δεν επετεύχθη αυτή γιατί υπήρχαν διαφορές.

Είμαστε σύλλογος, δεν μπορούμε να καταρτίζουμε λίστες ούτε να ορίζουμε. Είναι δουλειά της ΚΕΔ. Θέλαμε ελιτ διαιτητές από την αρχή της σεζόν, πριν από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση και ήταν μία χαρά".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.