ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις της Μαίρης Μπενέα για τη δολοφονία του Άλκη!

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Μαίρη Μπενέα.

Η έγκριτη δημοσιογράφος αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη δικογραφία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, σημειώνοντας πως τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που ο ένας έκοψε το χέρι του με το μαχαίρι, ενώ ο 23χρονος δεν επέφερε χτυπήματα γιατί λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχει τρομερός κανιβαλισμός σε μεγάλα μέσα και χρησιμοποιούν τη δική μου έρευνα χωρίς πηγή για τη δουλειά μου».

Για τις λεπτομέρειες των καταθέσεων: «Το πιο σημαντικό και ολοκληρωμένο είναι του 23χρονου, όπου περιγράφει το τι έγινε και το ποιοι έλαβαν μέρος. Ο ίδιος δεν έλαβε μέρος στη δολοφονία, ήταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου με άλλους 3 επιβάτες, ο λόγος που δεν συμμετείχε είναι το ότι λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και γύρισε πίσω για να το βάλει. Ενώ σημειώνει ότι εγώ τρόμαξα από τη βία που είδα και φαίνεται στο υπόμνημα του να λέει ''πάμε - πάμε'' και φεύγουν. 

Ο ένας από τους τρεις, ο 21χρονος στην προανακριτική του απολογία, χτυπούσε τόσο δυνατά που κόπηκε το δάχτυλο του από την ορμή που χτυπούσε. Μέσα στο αυτοκίνητο αιμορραγούσε το χέρι του 21χρονου και ο 23χρονος σταμάτησε για να πετάξει το κάλυμμα της θέσης και στη συνέχεια πέταξε σε άλλον κάδο το μαχαίρι. Έφτασαν στον σύνδεσμο στην Παλαιών Πατρών και ένας που το επώνυμο του αρχίζει από «Κ» είπε ότι ''έκανα μ@λ@κί@, ξέχασα το δρεπάνι''».

Για να συμπληρώσει: «Ο ένας, ο 23χρονος, πήγε σπίτι του κοιμήθηκε, πήγε στη δουλειά του και τον συνέλαβαν εκεί στις 17:00 οι αστυνομικοί. Ο ίδιος κράτησε σκληρή στάση στην προανακριτική διαδικασία και κράτησε σκληρή στάση. Ο ίδιος έκανε ένα τηλέφωνο και πήρε τη μητέρα του και του είπε ''δεν κατάλαβες τι έκανες; Μας κατέστρεψες''. Τότε η μάνα του πήγε να τον δει και τον έπεισε να δώσει στοιχεία για το τι συνέβη. Ο 23χρονος στην προανακριτική διαδικασία δεν είχε πει ούτε κουβέντα. Ο ίδιος ξέρει τον ρόλο του καθενός, έδωσε όλα τα στοιχεία τα οποία χρειαζόταν, για το ποιος μαχαίρωσε ποιος χτυπούσε».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Ο δράστης που χτύπησε το χέρι του, με βάσει τα όσα αναφέρει αστυνομικός σε κατάθεση του, σημειώνει ότι ο 23χρονος δεν έλαβε μέρος στην επίθεση για το χειρόφρενο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.