Σοκάρει το μήνυμα του αδερφού του Πογκμπά: «Αν πεθάνω, θα έχεις βάψει τα χέρια σου με το αίμα μου»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Η υπόθεση των αδερφών Πογμπά συνεχίζει να απασχολεί τον γαλλικό Τύπο και το μήνυμα του Ματίας στον αδερφό του Πολ και στην μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους σοκάρει, καθώς κατηγορεί την μάνατζερ του Πολ σε περίπτωση που τον σκοτώσουν.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το μήνυμα που στάλθηκε από το κινητό του Ματίας και οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο αδερφών παίρνει άσχημη τροπή.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Το να στρουθοκαμηλίζει κανείς ποτέ δεν έλυσε κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως όταν βγάζεις το κεφάλι σου από την τρύπα, τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα, είναι γραφτό. Επίσης καταλαβαίνω την κατάσταση και πως εσύ σκέφτεσαι πως να προστατέψεις την εικόνα του αδερφού μου όσον αφορά την Γιουβέντους, την εθνική ομάδα της Γαλλίας και τους χορηγούς. Και πάνω απ' όλα σκέφτεται το πως να μην βλάψεις την εικόνα σου, την καριέρα που έχτισες όλα αυτά τα χρόνια, την τωρινή θέση σου ως την πιο ισχυρή γυναίκα στο ποδόσφαιρο, τον τίτλο σου ως δικηγόρος, το θεμέλιο της καριέρας σου, να αποφύγεις να «βραχείς» και χάσεις την άδεια της δικηγορίας σου...Επειδή λοιπόν έτσι είναι τα πράγματα, θα σου πω τι πρόκειται να συμβεί αν αρνηθείς να με συναντήσεις και να με βοηθήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.