Σόκαρε η Άννα Μαρία Βέλλη: Έδειξε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της από πρώην σύντροφό της

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση σε ομιλία της στο TEDx, καθώς αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της. Η ηθοποιός και influencer παρουσίασε και φωτογραφικό υλικό όπου εμφανίζεται με μώλωπες στο κεφάλι της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε, αρχικά, τα εξής:

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα... Αφού μείναμε μαζί, άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά”. Εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό της λέγοντας:

«Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία, όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει, όπως καταλαβαίνετε, ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».

Η σοκαριστική φωτογραφία

Τον Νοέμβριο του 2021 η Άννα Μαρία Βέλλη ανάρτησε μία φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η ίδια έχει μία μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μήνυμα, όπου μιλούσε για τη βία που υπέστη.

Αναλυτικά το μήνυμα που είχε γράψει η Άννα Μαρία Βέλλη:

«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;

Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ.

#together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή.)»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.