Πέθανε δημοσιογράφος που κάλυπτε το Ολλανδία-Αργεντινή

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της αμερικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αλλά και όσοι συμμετείχαν στη κάλυψη του αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή, αφού ο 48χρονος Αμερικανός δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατός του.

Ο 48χρονος δημοσιογράφος, με θητεία στο CBS Sports και το Sports Illustrated, σόκαρε τους πάντες όταμ έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο «Lusail Stadium» του Κατάρ. Ύστερα από προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πέθανε στο γήπεδο ή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ήδη έχουν αναπτυχθεί ορισμένες θεωρίες... «συνωμοσίας» γύρω από το θάνατό του και αυτό γιατί στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ ΗΠΑ και Ουαλίας είχε τεθεί υπό κράτηση για περίπου μισή ώρα επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Μάλιστα, ο αδερφός του, Έρικ Γουόλ, εξέφρασε υποψίες για εγκληματική ενέργεια: «Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η αμερικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αρχικά επιβεβαίωσε τη τραγική κατάληξή του ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι συντετριμμένη για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.