ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ στην Ρεαλ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Αζάρ

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2020

Επιμέλεια: Γιώργος Τσαρουχάς

Ο Έντεν Αζάρ είναι δίχως αμφιβολία ο άτυχος της φετινής χρονιάς. Ο Βέλγος άσος (ξανα)τραυματίστηκε στο ματς της «βασίλισσας» με την Λεβάντε την περασμένη Κυριακή.

 Το ιατρικό δελτίο έδειξε ότι για ακόμη μία φορά, το "ευαίσθητο" γόνατο του τον πρόδωσε και απ'ότι φαίνεται θα του στερήσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο σούπερ σταρ των "Λος Μπλάνκος" θα χάσει τα δύο επόμενα και πολύ κρίσιμα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ και με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή.

 Ωστόσο, η ζημιά φαίνεται ότι είναι πολύ μεγαλύτερη και ο..άτυχος Αζάρ θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ομάδας του από τις κερκίδες του Μπερναμπέου. 

Αποθεραπεία και στο βάθος..Euro 

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο αστέρας της ομάδας κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το Euro του Καλοκαιριού για το οποίο η εθνική ομάδα της χώρας του έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έντεν Αζάρ δεν έχει απουσιάσει από καμία μεγάλη διοργάνωση εθνικών ομάδων από το 2014 και μετά και είναι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του Βελγίου. Ο ίδιος θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του από την επόμενη εβδομάδα, κατά της διάρκεια της οποίας, θα επισκεφθεί και την χώρα του για να περάσει το τελικό στάδιο αυτής δίπλα στους γιατρούς της εθνικής του ομάδας. 

Το μεγαλύτερο του ατού μετατράπηκε σε χτυπητή αδυναμία 

Ο Βέλγος σταρ των γηπέδων πήγε με τεράστιες προσδοκίες στην Μαδρίτη και δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της Ρεάλ που ονειρευόταν στιγμές ανάλογης ποδοσφαιρικής μαγείας με αυτές που είχαν ζήσει όταν αγωνιζόταν στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι ίδιοι οι αριθμοί αλλά και οι εμφανίσεις του "μικροσκοπικού" μάγου από το Λα Λουβιέρ προκαλούσαν  ενθουσιασμό  και γεννούσαν προσδοκίες.

 Μετά από 7 χρόνια στην αγαπημένη του Τσέλσι, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.. και τι βήμα! Ήξερε ότι στην «βασίλισσα» του ευρωπαικού ποδοσφαίρου τα πάντα θα είναι πιο δύσκολα, οι ρυθμοί πιο απαιτητικοί και οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερες. Ωστόσο, είχε αποδείξει και στο παρελθόν ότι ο ίδιος αντέχει στα δύσκολα. Κατά την επταετή του παρουσία στο Λονδίνο, ως ένδειξη της εξαιρετικής φυσικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, είχε χάσει μόλις 20 αγώνες λόγω τραυματισμών. Μόλις 20 αγώνες σε 7 χρόνια και πάνω από 350 παιχνίδια με την φανέλα των "μπλε". Απόδειξη της φετινής του «κακοδαιμονίας» αποτελεί το γεγονός ότι μέσα σε μόλις 7 μήνες παρουσίας στον σύλλογο της Μαδρίτης έχει ισοφαρίσει τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων που απουσίαζε λόγω τραυματισμού και  το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαγράψει ένα αρνητικό ρεκόρ καριέρας. 

Φέτος και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόνο σε 15 ματς με την φανέλα των "Λος Μπλάνκος", ενώ 20 φορές έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια από το..σαλόνι του σπιτιού του και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί μέσα στους επόμενους μήνες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.