Σοκ στην Κόρινθο: 33χρονος απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και πήγε να την κάψει ζωντανή

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2022

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 28χρονη Ελληνίδα που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο Αλβανό εν διαστάσει σύζυγό της στην Κορινθία.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο δράστης έστησε καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (28/9) έξω από το σπίτι της γυναίκας στην Αλμυρή Κορινθίας. Μόλις αυτή βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κλείδωσε τις πόρτες και πήρε το τιμόνι. Ακολούθως κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό ενώ στη διαδρομή τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα!

Εκεί, ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου υποχρέωσε τη γυναίκα να γδυθεί απειλώντας πως θα τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του!

Το μαρτύριο της 28χρονης είχε και συνέχεια. Ο 33χρονος την πήγε γυμνή στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε.

Η κακοποιημένη γυναίκα μπόρεσε να καταφύγει στην Ασφάλεια Κορίνθου η οποία χτενίζει όλη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό του 33χρονου Αλβανού ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.