Σοκ στην Κοπεγχάγη με τον Ζέκα ενόψει ΠΑΟΚ, χάνει και τον Φαλκ

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2021

Χάνει τη σεζόν ο Κάρλος Ζέκα καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης αποχώρησε με φορείο στο 82ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της ομάδας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ως εκ τούτου οι Δανοί χάνουν έναν πολύτιμο παίκτη τους πριν από τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η είδηση ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο για την Κοπεγχάγη καθώς χάνει ένα σημαντικό γρανάζι αλλά και για την Εθνική ομάδα που συγκεντρώνεται πλέον για τα παιχνίδια με τις Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Η Κοπεγχάγη όμως μετράει μία ακόμη απώλεια αφού ο Ράσμους Φαλκ υπέστη θλάση Β' βαθμού. Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γενς Θόρουπ, τόνισε για τον τραυματισμούς των Ζέκα και Φαλκ: «Πρώτα από όλα, είναι δύσκολο για τους δύο παίκτες γιατί θα μείνουν εκτός στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Όλοι τους σκεφτόμαστε και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην πορεία τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι και οι δύο πολύ ισχυρά ψυχικά άτομα, οπότε είμαι βέβαιος ότι τα καταφέρνουν καλά. Ως ομάδα, είναι προφανές ότι είναι μεγάλη απώλεια για εμάς να χάσουμε δύο από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος γενικότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα απαιτήσω από την υπόλοιπη ομάδα να πάρουν περισσότερες ευθύνες στο γήπεδο και στην καθημερινότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.