Σοκ στην Αργεντινή: Σκοτώθηκε φίλαθλος σε συμπλοκή σε αγώνα Β εθνικής

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Αργεντίνος φίλαθλος ποδοσφαίρου, ο οποίος δολοφονήθηκε σε συμπλοκή σε αγώνα Β εθνικής.

Χθες (3/2), στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας Τσακαρίτα και της Ντεπορτίβο Μαϊπου. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου -στο οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 2-0-, ο άτυχος 43χρονος δέχθηκε μία μαχαίρια στο στήθος και κατέληξε να χάνει την ζωή του λίγο αργότερα στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με την ερεύνα των αρχών ο άνδρας συμμετείχε μαζί με άλλους παρευρισκόμενους σε μία γενική συμπλοκή, η οποία έλαβε χώρα στην κερκίδα και στη συνέχεια εξαπλώθηκε και στους διαδρόμους.

Η Αστυνομία εξέτασε το υλικό των καμερών ασφαλείας του σταδίου ώστε να βρει τον δολοφόνο. Οι αρχές υποστηρίζουν πως η αρχική λογομαχία δεν προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ αντίπαλων ομάδων οπαδών.

Η βία στους αθλητικούς χώρους και κυρίως στα γήπεδα ποδοσφαίρου μαστίζει την Αργεντινή, η οποία μετρά περισσότερους από 300 θανάτους λόγω αυτού.

«Πρόκειται για ένα εντελώς μεμονωμένο γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες φιλάθλων», αλλά συνέβη «μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών», εξήγησε στον Τύπο ο Γκιγιέρμο Τσιμαντεβίλα , επικεφαλής του Οργανισμού για την Πρόληψη της βία στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.