Σοκ: Ο Βασίλης περιγράφει πώς τον βίασε στα 15 του γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης!

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Φως στην ταυτότητα του πρώτου ανθρώπου που έσπασε επισήμως τη σιωπή του, καταθέτοντας μήνυση που σχετίζεται με την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - παρενόχλησης από γνωστούς εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου, πέφτει λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη του ελληνικού κινήματος #MeToo που έχει λάβει πλέον διαστάσεις χιονοστοιβάδας. 

Πρόκειται για τον 40χρονο Βασίλη, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο, δεν έχει σχέση με τα εγχώρια θεατρικά δρώμενα και κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Πιο συγκεκριμένα στην μήνυση που κατέθεσε στις 8 Φεβρουαρίου, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών, στο καμαρίνι του του σκηνοθέτη ενώ συνεχίστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οδηγώντας στην αποπλάνηση και τον βιασμό του.

Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει για την τραυματική αυτή εμπειρία του και να καταγγείλει τον άνθρωπο που τον αποπλάνησε όταν ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα και πληροφορήθηκε για το κύμα αντίστοιχων καταγγελιών, από καλλιτέχνες και μη, που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας συγκλονίζοντας το ελληνικό θέατρο.

Απόψε, μάλιστα, στις 00.50 ο Βασίλης θα μιλήσει στον Alpha, στην τηλεοπτική εkπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

Πηγή: protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.