Αγωνία για Βαρέλα: Έχασε τις αισθήσεις του μετά από σουτ στο πρόσωπο

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Πάγωσαν οι θεατές του Μπράγκα-Κάζα Πια, όταν ο Φερνάντο Βαρέλα σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς αισθήσεις, έπειτα από σουτ που δέχτηκε στο πρόσωπο. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, αποχώρησε με ασθενοφόρο για το νοσκομείο.

Στο 28ο λεπτό του αγώνα της Κάζα Πία στην έδρα της Μπράγκα, ο Βαρέλα δέχτηκε στο πρόσωπο ένα δυνατό σουτ από τον Μεντέιρος, το οποίο τον οδήγησε στο να χάσει τις αισθήσεις του. Ο ποδοσφαιρτής έπεσε στο έδαφος και αμέσως τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων έσπευσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, όμως ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και με την χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο προπονητής της Κάσα Πία εμφανίστηκε σχετικά καθησυχαστικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αναφέροντας πως: «Έχει τραύμα στο κεφάλι λόγω της πρόσκρουσης. Πιθανότατα δεν είναι πολύ σοβαρό». Έκτοτε, παρά τα πολλά ερωτήματα των φίλων της ομάδας στα social media, δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο παίκτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι αισθήσεις του επανήλθαν, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η «πύρρειος» νίκη της Κάσα Πια με 1-0 συνοδεύτηκε, εκτός από αυτή του Βαρέλα, από τις απώλειες του εξτρέμ Λέο Νατέλ ο οποίος έφυγε με φορείο μετά από σοβαρό χτύπημα, όσο και του τερματοφύλακα-MVP του αγώνα, Ρικάρντο Μπατίστα, ο οποίος μετά τον αγώνα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Όπως και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έτσι και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, μεταφέρθηκαν εσεπευσμένα στο νοσκομείο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.