Σοκ: Γυναίκα κρεμάστηκε στο σπίτι της στο Λουτράκι μετά από καυγά με τον σύζυγό της

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 40χρονη γυναίκα που κρεμάστηκε στο σπίτι της στο Λουτράκι Κορινθίας μετά από καυγά που είχε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, το ζευγάρι έμενε τους τελευταίους τρεις μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Το ζευγάρι, που έχει και τρία ανήλικα παιδιά, φέρεται να είχε αντιδικίες ενώ λίγο πριν το τραγικό περιστατικό λέγεται ότι οι δύο τους καυγάδισαν μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα μπήκε στην τουαλέτα ενώ ο σύζυγός της μιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία. Ο άντρας που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην αντίκρυσε τη σύζυγό του ακριβώς πίσω από την πόρτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο. Ο άντρας ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της 40χρονης.

Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.