Σοκ για τους Ουόριορς, οι Γκρίζλις τους πέταξαν εκτός πλέι οφ!

Metrosport Team22 Μαΐου 2021

Τελικά η διαδικασία των play in του ΝΒΑ μόνο αδιάφορη δεν αποδείχτηκε. Ολοκληρώθηκε σήμερα με μία τεράστια έκπληξη αφού οι Γκρίζλις νίκησαν τους Ουόριορς και τους πέταξαν εκτός play off! Οι «αρκούδες» νίκησαν στο τελευταίο παιχνίδι αυτών των αγώνων τους «πολεμιστές» με 117-112 στην παράταση και πήραν την 8η θέση της Δύσης μαζί με το τελευταίο εισιτήριο για τα play off. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Γιούτα Τζαζ.

Το παιχνίδι ήταν δραματικό με τους Γκρίζλις να προηγούνται ακόμη και με 17 στην κανονική διάρκεια αλλά με τον Άντριου Ουίγκινς να το στέλνει με τρίποντο στην παράταση. Η ομάδα του Μέμφις όμως έφτασε στη νίκη με 35 πόντους, έξι ριμπάουντ, έξι ασίστ και τέσσερα κλεψίματα του Τζα Μοράντ ενώ ο Γκρέισον Άλεν είχε 12 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας εννιά πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Ουόριορς που πηγαίνουν πρόωρα για διακοπές, ο Στεφ Κάρι είχε 39 πόντους ενώ 22 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Ουίγκινς και 11 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Έτσι συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια των πλέι οφ που αρχίζουν απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας με το ματς των Μπακς με τους Χιτ.

ΑΝΑΤΟΛΗ

1. Σίξερς - 8. Ουίζαρντς

2. Νετς - 7. Σέλτικς

3. Μπακς - 6. Χιτ

4. Νικς - 5. Χοκς

ΔΥΣΗ

1. Τζαζ - 8. Γκρίζλις

2. Σανς - 7. Λέικερς

3. Νάγκετς - 6. Μπλέιζερς

4 Κλίπερς. - 5. Μάβερικς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.