Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε τη πριν χρόνια χωρίς το μονόφρυδο και με ξανθά μαλλιά

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του GNTM έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή της και κυρίως με τα έντονα ενωμένα φρύδια της. Παρόλα αυτά, το μοντέλο δεν είχε πάντα αυτό το παρουσιαστικό, το οποίο υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια.

Την αλλαγή στην εμφάνισή της «μαρτυρά» ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε πέντε χρόνια πριν, μέσα από το κανάλι που διατηρεί το μοντέλο στο YouTube. Πρόκειται για το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο η ίδια εμφανίζεται με ξανθιά μαλλιά και χωρίς το μονοφρυδο που τη χαρακτηρίζει. Δείτε παρακάτω φωτογραφία και βίντεο από την εμφάνισή της πριν χρόνια, η οποία δεν παρέπεμπε στο στυλ της, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Η ίδια έχει ενεργό δράση στο Instagram και περνά συχνά τα μηνύματά της στο κοινό που την ακολουθεί. Σε μία ανάρτηση, η Σοφία Χατζηπαντελή γράφει: «Στη ζωή σου θα συναντήσεις ανθρώπους που θα σε αντιπαθήσουν, θα σε κοροϊδέψουν θα σου κόψουν τα πόδια.

Τώρα όμως πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου: Θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς; Πρέπει λοιπόν να γίνεις ο πιο δυνατός προστάτης του εαυτού σου. Και να αμύνεσαι ακόμη και απέναντι στο ίδιο σου το μυαλό, όταν μπορείς. Να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως, ό,τι και εάν συμβεί, η αγάπη που έχεις για σένα την ίδια είναι πιο ισχυρή από τις περιστασιακές αρνητικές σκέψεις. (Άκουσέ με, ακόμη και οι πιο 'τέλειοι' άνθρωποι στον κόσμο έχουν ανασφάλειες που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ). Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να βγω εδώ και να σου πω για άλλη μία φορά ότι ο κόσμος έχει μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια αυτή την εποχή. Γι' αυτό είναι ΟΚ να κάνεις μια παύση για να ξε-λαχανιάσεις, να βρίσκεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.