Σοφία Αλιμπέρτη: «Έχω σκεφτεί να χτυπήσω παπαράτσι με το αυτοκίνητο»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έξω από το σπίτι της είχαν κατασκηνώσει παπαράτσι και την παρακολουθούσαν.

«Τότε, με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν χαμός κάτω από το σπίτι μου από παπαράτσι.

Τα παιδιά φοβήθηκαν γιατί δεν ξέραμε ποιος είναι έξω από το σπίτι και ποιος μας παρακολουθούσε πάνω από έναν μήνα. Δεν ξέρω τι περίμεναν… Να βγω εγώ, να δούνε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει…Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο καθένας αλλά έγινε αυτό. Κι εγώ τότε ζούσα μόνη με τα παιδιά», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Πήρα την αστυνομία, εκείνη δεν μπορούσε να κάνει κάτι… Μια ημέρα τον πέτυχα αυτόν και επειδή η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη. Έναν μήνα ζούσα με αυτόν τον φόβο. Δεν ήξερα ποιος είναι έξω από το σπίτι μου. Δεν τον χτύπησα όμως, τη γλύτωσε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σοφία Αλιμπέρτη.

Και κατέληξε: «Φοβόμουν τα πάντα και για τα πάντα. Όταν ο γιος μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο όταν έφτανε σπίτι του, εμένα το μυαλό μου είχε τρέξει με τρελές ταχύτητες στα χειρότερα σενάρια του κόσμου. Έχανα χρόνια από τη ζωή μου με αυτές τις σκέψεις. Πολύ δύσκολο. Όλη μου η ζωή ένας φόβος».


thestival.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.