Σοάρες: «Θέλουμε την νίκη σε κάθε ματς»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

Για την ετοιμότητα του να αγωνιστεί και την σκέψη της Γάνδης μίλησε ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ, Φιλίπε Σοάρες, στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω υπάρχει διαφορά στην ένταση, οι παίκτες είναι δυνατοί, σκληροί, είναι ταχείς. Μου αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Είχαμε πολλά ματς ως τώρα, δεν είχα πολλές προπονήσεις για να βελτιώσω το στυλ παιχνιδιού με την ομάδα, αλλά έρχομαι βήμα-βήμα εκεί που πρέπει».

Για το αν είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος να παίξω, είμαι σίγουρος για μένα, πιστεύω στον εαυτό μου, μπορώ να υποσχεθώ σκληρή δουλειά, αν δώσω το 100% αυτό που μπορώ τότε όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για τα πλέι οφ: «Πάντα έχουμε την επιθυμία, την ανυπομονησία να παίξουμε, το ίδιο και εγώ, θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Θα παίξουμε με τις υπόλοιπες πέντε καλύτερες ομάδες και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχουμε ταξίδια, μπορούμε να πάρουμε τα ματς».

Για το πόσο δύσκολο είναι να αφήσουν στην άκρη την σκέψη της Γάνδης: «Θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς, τώρα έχουμε τα Γιάννινα και έχουμε εστιάσει εκεί, έχουμε την επιθυμία να κυνηγάμε την νίκη σε κάθε ματς. Είμαστε υποχρεωμένοι, και δεν είναι και δύσκολο να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.