Σοάρες: «Θα δώσουμε σκληρή μάχη με τον Ολυμπιακό - Είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου θα είναι δίπλα μου»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο Σοάρες έκανε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε - έστω και για λίγα λεπτά - γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Μετά το παιχνίδι οι απεσταλμένοι του Metrosport.gr, Γιώργος Καστάνης και Γιώργος Ζαϊρης, συζήτησαν μαζί του τόσο για την πρώτη του εμφάνιση, όσο και για την συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

- Πώς ήταν για σένα το ντεμπούτο σου με τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν τέλειο. Ντεμπούτο, πρώτο ματς και πρώτη νίκη. Ο δρόμος για την επικράτηση ήταν δύσκολος, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε, να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε ως ομάδα και νικήσαμε ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει περισσότερο».

- Τι είπες πριν το ντεμπούτο σου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου;

«Το μόνο που μου είπε ο προπονητής μου όταν μπήκα ήταν καλή επιτυχία και καλό ματς. Μου ευχήθηκε και παράλληλα μου έδωσε και κάποιες οδηγίες. Δεν ήταν κάτι παραπάνω, τουλάχιστον γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μου, ότι θα με στηρίζει και θα με βοηθάει, θα είναι από πάνω μου για το υπόλοιπο της σεζόν».

- Πώς βλέπεις να κυλάει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ;

«Θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό, θα είναι σίγουρα μία σκληρή μάχη, δεν θα πρέπει να χάνουμε βαθμούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Αλλά, θα πρέπει να είμαστε έτσι, ενωμένοι, και κάθε φορά πιο δυνατοί. Εμπιστευόμαστε τυφλά τη δουλειά και τον προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.