Σοάρες: «Έτσι θα κατεβάσει τη Μπενφίκα ο Ζεσούς»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέδρο Σοάρες.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος έδωσε το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο της Μπενφίκα όπως και την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ζόρζε Ζεσούς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Πέδρο Σοάρες δήλωσε:

Αρχικά: «Είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, το πρώτο για την Μπενφίκα. Έχει ξοδέψει 80 εκατομμύρια ευρώ στις μεταγραφές οπότε υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις».

Τα τελευταία νέα από την Μπενφίκα: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Είχαν διακοπεί λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά ξανάρχισαν. Ο Ολυμπιακός ζητά 12 εκατομμύρια αλλά η Μπενφίκα προσπαθεί να πάει το ποσό στα 10 ή και λιγότερο. Πλέον και ο Σεμέδο πιέζει για τη μεταγραφή».

Για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Ζόρζε Ζεσούς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Η Μπενφίκα θα παίξει με 4-4-2, αυτό το σύστημα παίζει στα φιλικά της προετοιμασίας. Αυτό έπαιξε και με την Μπράγκα και με την Μπόρνμουθ. Ο Βλαχοδήμος θα είναι ο τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Αντρέ Αλμέιδα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρούμπεν Ντίας, Βερτόνχεν και αριστερό μπακ ο Γκριμάλδο. Στη μεσαία γραμμή, ο Ράφα Σίλβα θα είναι δεξια, οι Βάιγκλ, Τααραμπτ κεντρικά χαφ και ο Έβερτον στα αριστερά. Στην επίθεση θα είναι οι Σεφέροβιτς, Πίζι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.