Σνάουτσνερ: «Τα παιδιά πάλεψαν πολύ, είμαστε σε καλό δρόμο»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ Β' νωρίτερα το μεσημέρι υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό και γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, με τον βοηθό του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να προχωρά σε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην ήττα κόντρα στους Σερραίους, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη και τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και συμμετέχουν στην ανδρική. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα στις καθυστερήσεις: «Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ, το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, νομίζω και οι δύο ομάδες σκέφτηκαν πρώτα να μην δεχθούν γκολ. Εμείς δεν είχαμε κάποιες ξεκάθαρες φάσεις, είχαμε 2-3 προϋποθέσεις, ήταν κρίμα το γκολ στο τέλος, κρατάμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε».

Για τις συνεχόμενες ήττες: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, μαζεμένα ντέρμπι με καλούς αντιπάλους, έχουμε τώρα Παναθηναϊκό Β' και Μακεδονικό, πάλι θα είναι δύσκολο, τα νούμερα στα τελευταία τρία παιχνίδια δείχνουν ότι δεν σκοράραμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τους παίκτες που συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ: «Είναι μικρά παιδιά, παίρνουν τα πρώτα τους βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο γι' αυτούς, αλλιώς είναι στις ηλικίες Κ19, αλλιώς με άνδρες που έχουν πολλά παιχνίδια πρώτης κατηγορίας, παίρνουν εμπειρίες και βελτιώνονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.