Σνάουτσνερ: «Ο ΠΑΟΚ Β' θα βγάλει παίκτες για την πρώτη ομάδα, στην Τούμπα θα είναι αλλιώς με Μαρσέιγ»

Κώστας Πετρωτός11 Απριλίου 2022

Χαρούμενος γιατί ο ΠΑΟΚ Β' επέστρεψε στις νίκες εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις δηλώσεις του στο metrosport.gr μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πολωνός βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, εξήγησε γιατί ήταν σημαντικό το τρίποντο, αποκάλυψε το μέγεθος του τραυματισμού του Μπράντονιτς, έκανε αποτίμηση των όσων έχει πετύχει ως τώρα η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και έκανε και την πρόβλεψή του για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ, μετά από έξι ματς χωρίς τρίποντο: «Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από πολλά ματς. Τα παιδιά είχαν μεγάλη πίεση για τη νίκη. Η εικόνα ήταν πολύ καλή, χάσαμε την συγκέντρωση όταν ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε σε 1-1 για ένα τέταρτο. Παίξαμε με μεγάλες μπάλες, ενώ έπρεπε να έχουμε κατοχή και κοντινές πάσες. Στο τέλος ήρθες το γκολ του Κούτσια, ήμασταν καλύτερη ομάδα, αξίζαμε την νίκη.»

Για τον τραυματισμό του Μπράντονιτς: «Στεναχωρηθήκαμε, έχει θλάση και δεν προλαβαίνει να παίξει άλλο φέτος. Βοήθησε πολύ με δύο γκολ σε δύο ματς, θα τον περιμένουμε του χρόνου.»

Για την βελτίωση της ομάδας μέσα στην σεζόν: «Στην αρχή είχαμε στιγμές που δυσκολευόμασταν, δεν ξέραμε πώς τα παιδιά θα μπουν στις μονομαχίες με άνδρες. Είχαμε παιδιά από την Κ19, μικρούς όπως ο Κουλούρης γεννημένος το 2004 και ξέραμε πως είναι δύσκολο. Ακόμη και ο Κούτσιας που σκοράρει, δυσκολεύεται στις μονομαχίες, στα τζαρτζαρίσματα, θέλει πολλή δουλειά. Η ομάδα μεγαλώνει, παίρνει εμπειρίες. Του χρόνου ή του παραχρόνου κάποια παιδιά θα είναι έτοιμα για την μεγάλη ομάδα.»

Για το αν τελικά το μεγάλο κέρδος είναι ότι τα παιδιά ζυμώνονται στην πίεση: «Υπάρχει πίεση και όχι αυτό που λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχει γιατί η ομάδα δεν ανεβαίνει και δεν υποβιβάζεται. Εμείς πάντα βρίσκουμε κάτι για να δημιουργούμε πίεση. Τα νέα συμβόλαια, ότι κάποιοι θέλουν να πάνε στην πρώτη ομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργούμε πίεση γιατί ξέρουμε πώς είναι η πρώτη ομάδα.»

Για τα επόμενα τρία ματς: «Πήραμε ψυχολογία με την νίκη, θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο. Είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε όλους, αλλά και να χάσουμε. Θέλει από το πρώτο λεπτό συγκέντρωση και προσπάθεια.»

Για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ: «Είναι ένα τεράστιο ματς, με έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Το καλό είναι ότι το σκορ είναι ανατρέψιμο. Στην Τούμπα είναι αλλιώς, ξέρουμε πώς παίζει η ομάδα εκεί. Θα είναι καλό παιχνίδι, πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε. Δεν χρειάζεται άλλη πίεση. Εχουν ήδη αρκετή, πρέπει να τους να τους απελευθερώσουμε, να παίξουμε ελεύθερα με συγκέντρωση. Είναι ένα ματς γιορτή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.