Σμίντ: «Χάσαμε τα πάντα σε 11 λεπτά...»

Γιώργος Ζαΐρης05 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ με ένα ξέσπασμα διάρκειας 19 λεπτών στο δεύτερο μέρος έριξε στο... καναβάτσο την Αϊντχόβεν, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής των Ολλανδών, Ρότζερ Σμιντ, φιλοξενήθηκε στο flash interview της Cosmote TV, αναφερόμενος στο τι πήγε λάθος για την ομάδα του και ήρθε αυτή η ήττα από το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Πράγματι πρόκειται για τελείως διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα. Πρέπει να είμαστε πάντα πιο δυνατοί γιατί μέσα σε ένα διάστημα 11 λεπτών χάσαμε τον έλεγχο. Είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι στην Ολλανδία θα δείξουμε άλλο χαρακτήρα και να κρατήσουμε ότι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο σήμερα έπειτα από την ανάλυση που θα κάνουμε».

«Κούραση και απειρία μας στοίχισαν»

Ο προπονητής της PSV, Ρότζερ Σμιντ προσπάθησε να εξηγήσει την βαριά ήττα της ομάδας του και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά: 

«Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης και εκεί χάσαμε την οργάνωση μας. Αλλαξαν τα πάντα. Μέσα σε δέκα λεπτά άλλαξαν τα πάντα. Ισως να φταίει η έλλειψη εμπειρίας και η έλλειψη ενέργειας». 

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του υποτίμησε τον ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα του πρώτου μέρους και πηγαίνοντας στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ: «Κάναμε πολλά και εύκολα λάθη. Ακόμη και στο πρώτο μέρος τα είχαμε αυτά. Απλά δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι μας στοίχισε και η κούραση αφού εδώ και δυο εβδομάδες παίζουμε συνεχόμενα ματς και έχοντας αρκετές απουσίες. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε». 

Αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς που είναι και πάλι με τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά στην Ολλανδία και αναμένεται να κρίνει πολλά: "Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκουραστούμε και να μετρήσουμε επιστροφές σημαντικών παικτών. Φυσικά θα λείπουν όλο αυτό το διάστημα και οι διεθνείς. Αλλά πρέπει να "επιστρέψουμε" απέναντι στον ΠΑΟΚ και να βρεθούμε και πάλι στη δεύτερη θέση».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.