Σλούκας: «Δεν ανησύχησα καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2022

Για την δυσκολία των νοκ άουτ αγώνων αλλά και την μαχητικότητα της Τσεχίας μίλησε ο Κώστας Σλούκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Όποιος περίμενε να κερδίσουμε 15-20 πόντους ήταν αρκετά γελασμένος. Όλα τα παιχνίδια είναι στον πόντο ή έκπληξη. Νομίζω η νοοτροπία, η συγκέντρωση και η προσήλωση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο μας έφεραν τη νίκη. Η Τσεχία ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη με μεγάλα κορμιά. Της αξίζουν συγχαρητήρια πραγματικά».

Για το πόσο καλό μπορεί να κάνουν στην Εθνική οι δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Δεν παίζει ρόλο. Είχαμε δυσκολίες και στον όμιλο και πάλι δυσκολευόμαστε. Το τουρνουά είναι δύσκολο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Είμαστε χαρούμενοι πως που είμαστε στους 8. Συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Για το εάν ανησύχησε καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η ομάδα είναι έμπειρη, έχει ταλέντο, έχει καλό προπονητή και καλό επιτελείο. Δεν ανησύχησα καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το εάν πέρασε στα αποδυτήρια ο αποκλεισμός της Σερβίας: «Προφανώς και πέρασε. Η Σερβία ήταν από τα φαβορί του τουρνουά. Ήταν ένα σοκ για όλους. Αυτό μας έκανε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Όπως είπα περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Τσεχία έχει ψηλά κορμιά, δυνατά κορμιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.