Σλαφτσάκης: «Πρώτη φορά φέτος κερδίσαμε τέτοιο παιχνίδι»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

«Εφτάψυχος» ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια ανατροπή στα τελευταία λεπτα του αγώνα και επικράτησε της Ρίτας Βίλνιους με 81-78 στο δεύτερο παιχνίδι των play-in του Basketball Champions League. Για τη μεγάλη νίκη που πήρε ο Δικέφαος μίλησε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο. 

Αρχικά σχολίασε τι κάνεις στα τελευταία λεπτά: «Δεν μπορείς να παραιτηθείς γιατί είναι ένα παιχνίδι που αν το χάσεις, πας σπίτι του. Είπαμε να πάμε βήμα βήμα να μειώσουμε τη διαφορά, άμυνα - άμυνα και κατοχή - κατοχή ήρθαν και τα μεγάλα σουτ και το πιστέψαμε. Το γυρίσαμε. Πρώτη φορά φέτος κερδίσαμε τέτοιο παιχνίδι».

Για την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ: «Το εκλαμβάνουμε αυτό. Όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας έδωσε μια επιπλέον ώθηση».

Για τον Ράιλι: «Το έκανε σε δύο παιχνίδια. Όταν γυρίσεις αυτό το παιχνίδι, παίζεις και στην έδρα σου και σουτάρεις με άλλη ψυχολογία, Του αρέσει να κάνει τέτοια σουτ».

Για το τρίτο παιχνίδι: «Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που ειναι καλή στα ριμπάουντ θα πρέπει να καθαρίσουμε τα ριμπάουντ. Βρίσκει δεύτερες επιθέσεις και στο πρώτο παιχνίδι η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν χαοτική. Αν θέλουμε να πούμε ότι πάμε να διεκδικήσουμε κάτι, πρέπει να είμαστε συνεπείς».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευκαιρία. Είναι μακριά, προηγούνται άλλα παιχνίδια». 

Για την αλλαγή του ΠΑΟΚ: «Δεν επαναπαυόμαστε, δουλεύουμε καθημερινά. Είμαστε σοβαροί και πεινασμένοι για κατι καλό. Έχουμε καλή χημεία και υπάρχουν ρόλοι». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.