SL2: Τα βλέμματα στραμμένα σε Βέροια και Κατερίνη

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2021

Αρκετά ενδιαφέρουσες και σημαντικές αναμετρήσεις, περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Super League 2, με την αυλαία της να ανοίγει σήμερα.

To σημερινό (11/12) πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, όλες την ίδια ώρα (14:45).

Βέροια-Απόλλων Λάρισας

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Α' ομίλου, Βέροια, υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας. ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς.

Η «βασίλισσα του Βορρά» προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ, ενώ οι Θεσσαλοί από ήττα κόντρα στον Ηρακλή.

Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ

Τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, θέλει να βάλει ο Απόλλων Πόντου, καθώς στα πέντε τελευταία του ματς μετράει 4 ήττες και μια μόλις ισοπαλία. Επιπλέον, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την επικίνδυνη ζώνη.

Απέναντί του, θα βρει την ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από μια δύσκολη ισοπαλία με τη Βέροια στο Αλκαζάρ.

Πιερικός-ΠΑΟΚ Β'

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στο βαθμολογικό πίνακα καθώς οι γηπεδούχοι είναι στην 10η θέση με 7 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 8.

Ο Πιερικός προέρχεται από νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας με 0-1, η οποία ήταν και η δεύτερή του στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή κόντρα στην Καβάλα (7-0).

Όσον αφορά την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της μετά το νωθρό ξεκίνημα στην Super League 2, καθώς μετράει δύο σερί νίκες με Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου

Οι «Ακρίτες», έχοντας μαζέψει 13 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, θέλουν να παραμείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή, για αυτό και η νίκη κόντρα στους Βολιώτες αποτελεί... μονόδρομος.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά προέρχεται από 4 σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην έτερη ομάδα του Βόλου που αγωνίζεται στην Β' κατηγορία, τη Νίκη.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας μια νίκη και 2 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται  στην ζώνη του υποβιβασμού.

Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου

Να κατακτήσει την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα θέλει ο Θεσπρωτός, κόντρα στη Νίκη Βόλου, προερχόμενος από ήττα στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό με 1-0.

Στον αντίποδα, η Νίκη θέλει να επανέλθει στις νίκες προκειμένου να κρατηθεί στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, μετά την ήττα από τον ΑΟΞ με 0-1 στον Βόλο.

Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας

Χωρίς να έχει πολλές ελπίδες, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, η Καβάλα ελπίζει σε ένα... θαύμα μέχρι τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, οπότε και θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για να πλαισιωθεί το ρόστερ, το οποίο τώρα αποτελείται από αθλητές διαφόρων... σπορ.

Περνώντας στους φιλοξενούμενους, έχουν θεωρητικά βατό δρόμο μπροστά τους, και ελπίζουν να μην πέσουν θύμα έκπληξης, καθώς με νίκη φτάνουν στους 12 βαθμούς και παραμένουν... ψηλά.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Ηρακλής-Ολυμπιακός Β'

Να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ηρακλής, μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα επί του Απόλλωνα με 0-1.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Β', ο οποίος προέρχεται από ισοπαλία στα Τρίκαλα με 0-0, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα

Ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, με την τοπική Αναγέννηση να ψάχνει τη νίκη για να φτάσει στους 12 βαθμούς και να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα σημαντικό "Χ" με τον Ολυμπιακό Β' εντός έδρας και βρίσκονται στην 11η θέση με 7 βαθμούς.

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.