SL2: Πρόταση του Μακεδονικού για αναβάθμιση του πρωταθλήματος στην επεισοδιακή συνεδρίαση

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Επεισοδιακή ήταν και η σημερινή συνεδρίαση της Super League 2, με την πρόταση του Μακεδονικού να ξεχωρίζει απ' όσα ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους των ομάδων.

Η εν λόγω πρόταση ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια από την προηγούμενη συνεδρίαση, στην οποία τότε είχε υποστηριχθεί και από την ΑΕΛ και έχει να κάνει με την ανάθεση σε έναν επιστημονικά καταρτισμένο φορέα, ενός ολοκληρωμένου πλάνου, που θα αποτελεί τον μπούσουλα πάνω στον οποίο θα κινηθούν οι ομάδες για να αναβαθμιστεί η Λίγκα. 

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης, η SL2 αποτελεί όχι τον προθάλαμο, αλλά το ίδιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την μόνη διαφορά ότι είναι επαγγελματικό μόνο στις υποχρεώσεις και ούτε καν ερασιτεχνικό στα έσοδα του.  

Στις φωνασκίες του κ. Καραπαπά για τη διαιτησία και ότι πήρε την ομαδα και έφυγε ο Ολυμπιακός, ο κ. Ανδρώνης αντέτεινε ότι το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τωρινό, υπενθυμίζοντας ότι ο Μακεδονικός αποχώρησε πριν μερικά χρόνια από τον αγωνιστικό χώρο.

«Το θέμα είναι να δούμε την επόμενη μέρα με συγκεκριμένες προτάσεις που θα οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση και θα δίνουν την ελπίδα για ένα πιο ελκυστικό προϊόν στο πρωτάθλημα της Super League 2», ολοκλήρωσε μετξύ άλλων ο πρόεδρος του Μακεδονικού. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.