SL2: Όλα στον «αέρα», ραντεβού με SL1 και ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση

Αχίλλειος Έξαρχος15 Ιουνίου 2020

Αβεβαιότητας συνέχεια στη Super League 2, αφού το σημερινό (15/6) διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας συνεδρίασε χωρίς να λάβει κάποια ουσιαστική απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Είναι προφανές πως το τι μέλλει γενέσθαι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τύχη του αιτήματος της αναδιάρθρωσης και για τον σκοπό αυτό οι ομάδες της κατηγορίας θέλουν να γνωρίζουν στο 100% αν υπάρχει πιθανότητα υλοποίησης του πλάνου που έχουν προτείνει για τη δομή των κατηγοριών τη νέα σεζόν πριν λάβουν τις τελικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η οκταμελής ομάδα εργασίας της Λίγκας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (17/6) συνάντηση με τη Super League 1 και την ΕΠΟ ώστε να εξαντληθεί κάθε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. Ακολούθως στα τέλη της εβδομάδας, αν όχι την Παρασκευή (19/6) μέσα στο Σαββατοκύριακο (20-21/6), θα συνεδριάσει εκ νέου το δ.σ. της Super League 2 ώστε με ξεκάθαρη, πλέον, εικόνα να αποφασίσει για την τύχη του Πρωταθλήματος.

Κατά τα λοιπά, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για τις συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον ΠΣΑΠ και την ΕΡΤ και αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.