SL2: Καβάλα και Πανσερραϊκός έκαναν βήμα παραμονής - Η Ξάνθη «κόλλησε» στη Λάρισα

Metrosport Team03 Απριλίου 2022

Η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα, νικώντας Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα, και πλέον κοιτούν με αισιοδοξία την παραμονή τους στη Super League 2. Η Ξάνθη δεν τα κατάφερε και έμεινε στο μηδέν στη Λάρισα.

Τρίκαλα - Καβάλα 0-2

Η Καβάλα επικράτησε επί των Τρικάλων, παίρνοντας μια νίκη πολύ σημαντική για την παραμονή της στη Super League 2, καθώς τα Τρίκαλα πριν τον αγώνα ήταν μπροστά από την Καβάλα με ένα βαθμό, πλέον η  «Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά» προηγείται με δύο βαθμούς.

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε η νίκη του Πανσερραϊκού απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μιγκέλ. Ο Χίκαμ Κάνις δεν είχε πει, όμως, την τελευταία του κουβέντα και με δύο γκολ έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, η Αναγέννηση είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 76ο λεπτό με τον Μιγκέλ να γίνεται μοιραίος για την ομάδα του.

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 0-0

Τέλος, η Ξάνθη ταξίδεψε στη Λάρισα για να αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα, με τους Θρακιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.