SL2: Έμεινε στο «Χ» ο Μακεδονικός με τον Παναθηναϊκό Β

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Μακεδονικός και Παναθηναϊκός Β’ μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ ισοφάρισης και κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό από την Ευκαρπία.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 18’ όταν μετά από κόρνερ ο Σιμόνι πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Μπρατσιάνι με προβολή έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 στο 45' όταν ο Ζαννάκης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ που άφησε «άγαλμα» τον Ξενόπουλο που είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από τη συμβολή των δοκαριών του.

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 83’ με δυνατό σουτ του Σερπέζη έξω από την περιοχή.

Στο 91' ο Μακεδονικός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά ο Μιλισάβλιεβιτς που βγήκε τετ α τετ με τον Ξενόπουλο πήγε σε πλάγια θέση και έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρε του Παναθηναϊκού να τον ανακόψει.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς Τσιφτσί και Αγκοστίνο αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης (46' Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (88' Μιλισάβλιεβιτς), Τσιλιγγίρης (88' Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (64' Μπάγκολα), Σιμόνι (79' Τσιφτσί).

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59' Τερεζίου), Ανδρικόπουλος (77' Αγκοστίνο), Ταβάρες, Αντωνίου (72' Καρβούνης), Φουρτάδο (59' Μπιλάλ), Σαρδέλης (59' Κρυπαράκος).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.