Sky Sports: «Στην pole position για Κουλιεράκη η Άιντραχτ» - Τα ποσά που... αποκαλύπτονται

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα του γερμανικού συλλόγου αλλά υπάρχει... πρόβλημα στο οικονομικό και το deal καθυστερεί όπως αναφέρει το «Sky Sport». 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γερμανικό σάιτ, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν ένα ποσό κοντά στα 13.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη αλλά η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό ανάμεσα στα επτά ή οχτώ εκατομμύρια. 

Ωστόσο, όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στη Γερμανία και να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Bundesliga και παρότι ενδιαφέρονται για εκείνον και ομάδες από την Ιταλία, έχει κάνει την επιλογή του. 

Επιπλέον, τονίζεται ότι η Άιντραχτ βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του Γουίλιαν Πάτσο και δεν αποκλείεται το ποσό που θα μπει στα ταμεία της να αγγίζει τα 60.000.000. Εφόσον, συμβεί αυτό, τότε οι Γερμανοί δεν θα έχουν πρόβλημα να αντέξουν οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη και να ικανοποιήσουν τα θέλω του ΠΑΟΚ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.