«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» ο ΠΑΟΚ τον Μίλωνα

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πήρε «καθαρή» νίκη (3-0) κόντρα στον Μίλωνα και κατέκτησε το δεύτερο τρίποντό του στο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά τον βαθμό που πήρε από τον Φοίνικα έδειξε ικανή να κάνει τη ζημιά και στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα μένει με το παράπονο μίας καλής εμφάνισης αλλά χωρίς να πάρει κάτι χειροπιαστό.

Ο Μίλωνας μπήκε πολύ καλά στο ματς και εκμεταλλευόμενος τις κακές επιθέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ έχτισε διαφορά. Με άσο του πασαδόρου Ούρτσεβιτς η ομάδα του Σάκη Ψάρρα προηγήθηκε με 4-8 με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στον πόντο (8-9) με τα καλά σερβίς του Κουκλίνσκι. Με όπλο το σερβίς η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε ρυθμό και προηγήθηκε με 14-11 με επίθεση του Κουμεντάκη. Με μπλοκ του Μπράουν και άσο του Ούντρις ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 18-14 και κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-21 μετά από χαμένο σερβίς του Χανδρινού.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα του δεύτερου σετ όταν και έφτασε στο 5-2 με μπλοκ του Κουκλίνσκι. Με από σερί χαμένες επιθέσεις των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη, ο Μίλωνας ισοφάρισε σε 6-6 με τους γηπεδούχους να χτίζουν ξανά σερί για το 11-7 μετά από χαμένη επίθεση του Καϊσλασάλο. Με άσο του Χανδρινού και χαμένη επίθεση του Ούντρις η ομάδα του Σάκη Ψάρρα μείωσε σε 11-10 με τον ΠΑΟΚ να πατάει και πάλι γκάζι για το 17-12 με μπλοκ του Πετρέα. Με μπλοκ του Μπράουν και επίθεση του Ούντρις η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 20-13 και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 25-17 μετά από χαμένη επίθεση του Μίλωνα.

Τα διαδοχικά λάθη του Κουκλίνσκι έφεραν μπροστά τον Μίλωνα με 4-9 στο τρίτο σετ. Ο Κουμεντάκης έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή του ΠΑΟΚ (14-14). Δύο συνεχόμενα λάθη των φιλοξενούμενων έφεραν μπροστά τον Δικέφαλο (19-18). Χέρι-χέρι οι δύο ομάδες και στη συνέχεια με τον Μίλωνα να συνεχίζει τα λάθη από το σερβίς αυτή τη φορά (22-21). Γιούντρις, Μπράουν έφεραν τον Δικέφαλο στο ματς μπολ (24-21), με την ομάδα του Γ. Καλμαζίδη να φτάνει τελικά στο 25-22 και στη νίκη με 3-0 σετ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ η πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Α’ φάση του League Cup, στο κλειστό του Ρέντη το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.