Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας από συνομήλική της μέσα στην τάξη (vid)

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Εικόνες σοκ έρχονται από τη Σκωτία από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας μαθήτριας μέσα σε τάξη από συμμαθήτριά της σε σχολείο της χώρας.

Η επίθεση έγινε στη διάρκεια μαθήματος στην Waid Academy στην ανατολική Σκωτία. Στο βίντεο η μια μαθήτρια να χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές την άλλη μαθήτρια, ακόμη και στο κεφάλι. Η επίθεση σταμάτησε όταν επενέβη εκπαιδευτικός. Προφανώς κάποια άλλη μαθήτρια μέσα στην τάξη τραβούσε το βίντεο.

Αρχικά το σχολείο αντιμετώπισε την επίθεση ως ενδοσχολικό πρόβλημα, όμως ακολούθησε δεύτερη επίθεση, οπότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Τι λένε οι γονείς της επιτιθέμενης

Οι γονείς της μαθήτριας που εξαπέλυσε την άγρια επίθεση δήλωσαν στην «The Courier» ότι η κόρη τους ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο αφού είχε πέσει θύμα bullying το οποίο ήταν εν γνώσει του σχολείου χωρίς, όμως, να υπάρξει κάποιου είδους παρέμβαση.

Παρέμβαση της πρωθυπουργού

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις με βουλευτές να υποβάλουν ερώτηση στην πρωθυπουργό της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για το τι προτίθεται να κάνει για τέτοια περιστατικά βίας.

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή και η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών αποτελεί προτεραιότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.