Αφθονο γέλιο: Ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά!

Metrosport Team28 Μαΐου 2020

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι δύο άνθρωποι που κατά την περίοδο του κορωνοϊού μπήκαν μέσω της τηλεόρασης στα σπίτια του κάθε πολίτη μέσα από την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του ιού.

«Αντικείμενο» της σάτιρας και των εντυπωσιακών μιμήσεων του Τάκη Ζαχαράτου έγινε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σε μία ακόμη εντυπωσιακή και ξεκαρδιστική απόδοση, ο γνωστός καλλιτέχνης ταίριαξε απόλυτα στον ρόλο, χαρίζοντας άφθονο γέλιο με την εμφάνιση, την μίμηση της φωνής αλλά και του αυστηρού ύφους ομιλίας.

Απολαύστε την προσέγγιση του Τάκη Ζαχαράτου:

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου .... Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater

Posted by Takis Zaxaratos - Tάκης Ζαχαράτος on Wednesday, 27 May 2020
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.