Σκοράρει μόνο στο β’ ημίχρονο

Θανάσης Κυλώνης21 Οκτωβρίου 2020

Η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το highlight αυτής της εβδομάδας σε αθλητικό επίπεδο. Χθες βράδυ πήραμε μια πρώτη… τζούρα, σήμερα έχουμε την δεύτερη δόση, αλλά κακά τα ψέματα, κυρίως για τηλεθέαση είναι. Αμιγώς στοιχηματικά, μιλάμε για μια διοργάνωση που σπάνια βρίσκεις σημεία-κελεπούρια.

Για παράδειγμα σήμερα, με εξαίρεση το ματς στο «Καραϊσκάκη», όπου ο άσος είναι φαβορί του 2.35, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς έχουμε καυτά φαβορί από 1.20 μέχρι 1.65. Τέτοιες αποδόσεις σ’ αυτό το επίπεδο ΔΕΝ υπάρχουν, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πάμε ντουγρού στην κόντρα των «μεγάλων». Αυτές που σηκώνουν κόντρα βάσει απόδοσης, είναι η Λίβερπουλ που παίζει στον Αγιαξ χωρίς τον Φαν Ντάικ, τον οποίο χάνει για πολλούς μήνες, η διαχρονικά αναξιόπιστη Ιντερ που θα έχει και πάλι πολλές απουσίες κόντρα στην ποιοτική Γκλάντμπαχ, ενώ και η Μπάγερν δεν είναι για 1.50 απέναντι στη σφιχτή Ατλέτικο του Σιμεόνε, που θα παίξει τριπλή ζώνη άμυνας. Εδώ το under προκαλεί στο 2.30, καλό και το 1.90+ στο 2-3 γκολ. Από φαβορί θεωρώ πιο δίκαιο το 1.50 στο διπλό της Αταλάντα κόντρα στην πρωτάρα Μίντιλαντ. Ζευγάρι που έχει σαφώς πιο μεγάλη διαφορά ποιότητας, θυμίζω άλλωστε ότι και η Αταλάντα πέρυσι που ήταν «σταχτοπούτα» στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ξεκινήσει με 3 σερί ήττες στον όμιλό της. Την περιμένω και πιο… τσιτωμένη μετά την τεσσάρα στη Νάπολι, κρατάω το διπλό μαζί με over, που είναι μόνιμο φαινόμενο στα παιχνίδια της. 

Κρατάω και ένα ειδικό στοίχημα στο ματς του Ολυμπιακού, να έχει περισσότερα γκολ το β’ ημίχρονο κοντά στο 2.10, αφού η ομάδα του Μαρτίνς έχει πετύχει τα 12/13 συνολικά φετινά της γκολ μετά το 45’! Τυχαίο; Δε νομίζω.

Αύριο στο Γιουρόπα Λιγκ, φαβορί που δικαιολογούν την χαμηλή τους απόδοση (μιλάω πάντα για σημεία από 1.50 και πάνω) και μπορούν συνδυαστούν με γκολ για μεγαλύτερη απόδοση, η Αρσεναλ στη Βιέννη με την αποδυναμωμένη μεταγραφικά Ραπίντ, η πρωτοπόρος της Πριμέρα Ντιβιζιόν Σοσιεδάδ στην άπειρη Ριέκα, αλλά και ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια που έδειξε εντελώς ακίνδυνη επιθετικά στα ματς με τον Ολυμπιακό. Από σημεία άνω του 2.00, κρατάω το διπλό της ανεβασμένης και πολύπειρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη ντεφορμέ Βολφσμπέργκερ, που δεν παίζει και στο δικό της γήπεδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & Over

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο

ΠΕΜΠΤΗ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 & Over

ΡΙΕΚΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 & Over 1,5

ΠΑΟΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1 & Under 3,5

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.