Σκόραρε για τα κωφάλαλα παιδιά ο Νταν Μπερν- Ο συγκινητικός πανηγυρισμός

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Η Νιούκαστλ πήρε μια σπουδαία νίκη στην Τότεναμ επικρατώντας με 4-0 για την 32η αγωνιστική της Premier League. Ένα αποτέλεσμα το οποίο συνδυάστηκε με μια πολύ όμορφη εικόνα στις κερκίδες, η οποίες γέμισαν από παιδιά με προβλήματα ακοής, που είχαν μια μοναδική ευκαιρία να αισθανθούν την ατμόσφαιρα του St' James Park.

Πιο συγκεκριμένα, η Νιούκαστλ είχε φιλοξενήσει στο προπονητικό της κέντρο μερικά παιδιά με προβλήματα ακοής, προκειμένου να παίξουν μαζί τους. Κάπως έτσι μέλος του RNID, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τα κωφάλαλα άτομα, σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε ότι θα ήταν πολύ ωραίο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας να πανηγυρίσουν με τον τρόπο που τους έμαθαν. Με στόχο χιλιάδες κόσμος να δει και να μάθει αυτό τον πανηγυρισμό.

Οι «καρακάξες», λοιπόν, προχώρησαν σε μια σπουδαία πρωτοβουλία, φτιάχνοντας ειδικές εμφανίσεις, με τις οποίες τα κωφάλαλα παιδιά θα μπορούσαν να αισθανθούν τη βοή του γηπέδου. 

Συνέχεια σε αυτό το μοναδικό συναίσθημα έδωσε με τον πανηγυρισμό του στο πρώτο τέρμα, ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, ο οποίος γύρισε προς την κάμερα με μια συγκεκριμένη χειρονομία, εννοώντας «Αγαπάτε τους οπαδούς», στη νοηματική γλώσσα. Όπως είναι λογικό γνώρισε την αποθέωση τόσο από τη Νιούκαστλ όσο και από την Premier League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.