Σκόραραν οι δύο φορ του, έλαμψε ο Κωνσταντέλιας

Γιώργος Καστάνης15 Δεκεμβρίου 2022

Έβαλε στέρεες βάσεις για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, μετά την δίκαιη επικράτησή του επί της Καλαμάτας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Το τελικό 2-0 υπέρ του Δικεφάλου ήρθε μετά από μία σοβαρή κυρίως εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Με τους Ολιβέϊρα και Μπράντον Τόμας, τους δύο επιθετικούς του να σκοράρουν σε κομβικά σημεία και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.  

Τον Κωνσταντέλια να πραγματοποιεί μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, με τον νεαρό να αποδεικνύει ότι έχει πολλά να προσφέρει. Κέρδισε το πέναλτι με προσωπική ενέργεια, στο οποίο ευστόχησε ο Ολιβέϊρα, είχε ορισμένες περίτεχνες ενέργειες στο παιχνίδι του, κράτησε την μπάλα, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του και δικαιωματικά ήταν ο καλύτερος σε απόδοση.

Θετικά στοιχεία παρουσίασε και ο Τόμας Μουργκ που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύοντας πως ο Λουτσέσκου μπορεί να τον αξιοποιήσει για το συμφέρον της ομάδας, παρά τα όσα είχαν γραφεί τους τελευταίους μήνες.Ο ΠΑΟΚ έδειξε ακόμη πως συνεχίζει την ανοδική του πορεία, έχει την δυνατότητα να κερδίσει τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, για να ολοκληρώσει το τρέχον έτος, με τις προϋποθέσεις που είχαν θέσει οι εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας από την προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο.

Ο Μπίσεσβαρ που έπαιξε σε ρόλο επιτελικού μέσου παρότι είχε διάθεση, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, ενώ ομολογουμένως ευχάριστη ήταν η παρουσία του Μουργκ, όπως προαναφέραμε.

Αυτός ο ΠΑΟΚ, παράλληλα με την πρόοδο που παρουσιάζει στην απόδοσή του χρειάζεται ενίσχυση με τουλάχιστον έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ας μην εφησυχάζουν οι εκπρόσωποι της ομάδας, είναι σημαντικό να υπάρξει μία ακόμη προσθήκη με ποιότητα, σύμφωνα και με τα δικά τους λεγόμενα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.