Στήλες Σκοράκιας

«Σκοράκιας» : Βαγγέλη εσυ σουπερ σταρ…

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Επιστροφή στην δράση. Επιτέλους!

Η αλήθεια είναι ότι μετρούσα τις μέρες σαν τον φαντάρο που περιμένει ν απολυθεί. Φτάνει με τα προκριματικά λέμε…

Το ερώτημα είναι τώρα , πως θα επιστρέψουν οι ομάδες. Σε τι κατάσταση θα είναι οι παιχταράδες μας; Γιατί ως γνωστόν μας ενδιαφέρουν οι σκόρερς και μόνο αυτοί. Χωρίς πολλές σάλτσες ,πάμε να δούμε τα σημερινά μας παλικαράκια. Τρία τον αριθμό και ένας bonus από το αυριανό στοιχηματικό μενού.

Ξεκινάμε από τα «δικά μας παιδιά». Θα κάνουμε στάση στην Ολλανδία και την Αλκμάαρ. Εκεί υπάρχει ένας πραγματικός μπόμπερ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον δικό μας Βαγγέλη Παυλίδη. Τρομερό πρωτάθλημα για τον Έλληνα στράικερ που σκοράρει κατά ριπάς και ήδη οι σειρήνες από Γερμανία και Γαλλία ηχούν για τον πρώην επιθετικό της Βίλεμ. Το ματς της Αλκμαάρ με την Χέρενφεν λογικά θα χει γκολ και περιμένουμε έστω ένα από τον Παυλίδη στο anytime για να πάρουμε το αξιόλογο 2.20!

Η δεύτερη επιλογή μας είναι ο σεληνιασμένος Χάβερτς. Η διακοπή σίγουρα είναι ένα εμπόδιο αλλά ο Γερμανός στράικερ κάνει εξαιρετική χρονιά, σκοράρει ασταμάτητα, ακόμα και όταν η Τσέλσι δεν παίζει καλά. Το σημαντικό είναι ότι εκτελεί όλα τα πέναλτι και περιμένει να βάλει σήμερα το λιθαράκι του, στο ζόρικο ματς που έχουν οι Λονδρέζοι με την Άστον Βίλα. Το anytime scorer του Γερμανού striker πληρώνει 2.40!

Η τριπλέτα των σκόρερ μας θα κλείσει στην Γερμανία και την αναμέτρηση της Λειψίας με την Μάιντζ. Η διακοπή μάλλον έκανε καλό στην Λειψία και κακό στην Μάιντζ ,αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει. Αυτό που ζητάμε από το ματς είναι ένα …πελμάτι από τον ξανθομπόμπιρα τον Βέρνερ. Βρήκε πάλι τα πατήματά του, στην αγαπημένη του Λειψία και σε ματς must win για τους ταύρους , ένα γκολάκι το χει και αυτός σήμερα. Τον κρατάμε στο anytime scorer στο 2.40!

ΥΓ. Στις αυριανές αναμετρήσεις μου χει σφηνωθεί σαν τυρόπιτα δύο… καυτά αγόρια! Ο ένας είναι ο Ράσφορντ και ο άλλος ο Κβαρατσχέλια! Καλό σου Κου να χουμε και προσοχή στα ψέμματα…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.