Στήλες Σκοράκιας

Σκοράκιας : ΕΧΩ ΣΚΟΡΕΡΣ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Χαιρετώ, εδώ είμαστε κι εμείς.

Θα τα λέμε απ αυτή την γωνιά 2 με 3 φορές την εβδομάδα με στόχο να βάλουμε κι εμείς ένα χέρι βοηθείας, στον δρόμο για το ταμείο. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο της στήλης, στόχος μας θα είναι να βρίσκουμε σκόρερς και όχι σημεία, ή άλλα ειδικά bets.

Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος μας, ωστόσο πολλές φορές ψάχνοντας σκόρερς γλυτώνουμε πολλές άλλες στοιχηματικές κακοτοπιές. Με πολύ μελέτη σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, θα ψάχνουμε να βρίσκουμε τους πλέον φορμαρισμένους, που μπορούν να μας στείλουν ταμείο από το πρώτο δεκάλεπτο.

Είναι άλλη η αίσθηση να ποντάρεις σε σκόρερ και να πληρώνεσαι, από το πρώτο σουτ ή κεφαλιά στην εστία. Αυτή η στοιχηματική ηδονή με οδήγησε στο να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με σκόρερς στα πονταρίσματα του.

Ακόμα ένας λόγος είναι οι αποδόσεις. Μπορεί ένα φαβορί να το έχουμε σε αποδόσεις για κλάματα από 1.40 μέχρι 1.70 κι ένας σκόρερ πολυβόλο να πληρώνει πάνω από δύο φορές το ποντάρισμά μας.

Πέσαμε φυσικά πάνω σε διακοπή πρωταθλημάτων και η πρώτη μας επαφή θα χει χαρακτήρα γνωριμίας και όχι πρότασης. Περισσότερα συνεπώς προσεχώς και ίσως ρίξουμε ποντάρισμα σε κάποιο σκόρερ στα προκριματικά για το… ζέσταμα! Περισσότερα και πάντα έχοντας μόνο σκόρερς στο ποντάρισμά μας, με την επιστροφή των πρωταθλημάτων.

ΥΓ. Η φωτό είναι τιμής ένεκεν στον κορυφαίο μπόμπερ την φετινή περίοδο στην Ευρώπης και δεν είναι άλλος από τον Νιγηριανό Οσιμέν της Νάπολι… Φτου φτού παιχταρά μας…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.