Σκόνδρας: «Θα κριθεί στη λεπτομέρεια το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός»

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Το συμβόλαιό του με τη Λαμία, μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα, έλυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚκαι του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδρας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους αποχώρησης από τη Λαμία: «Εϊχε μια συζήτηση με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Κοιτάζουμε μπροστά πια, την επόμενη ημέρα κρατώντας τις χαρές και τις λύπες. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα».

Για το τι θα κάνει: «Θα ξεκουραστώ, θα καθαρίσει το μυαλό και θα δω σε ποια ομάδα θα βρεθώ».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Οι δυο ομάδες είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Αυτά είναι παιχνίδια τακτικής και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είναι ισάξιες οι ομάδες. Είναι 50-50% η πρόκριση. Θα παίξει ρόλο και ποιος θα είναι πιο έτοιμος».

Για Λύρατζη και Σάστρε: «Είναι ένας καλός παίκτης ο Λύρατζης. Του έλειπαν τα παιχνίδια και τα πήρε. Δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Χρειάζεται ο ανταγωνισμός».

Για την ύπαρξη ενός μόνο Έλληνα στις ενδεκάδες Άρη και ΠΑΟΚ: «Κάποιες ομάδες προτιμούν τους ξένους. Είναι μεγάλες ομάδες που θα κοιτάξουν το συμφέρον τους. Βέβαια, πρέπει να αναδεικνύουν το ταλέντο και των Ελλήνων. Ταλέντο υπάρχει και στις ακαδημίες υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Πρέπει να προωθηθούν για να μην πάνε χαμένα τα παιδιά αυτά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.