Σκόνδρας: «Ο κόσμος του Άρη θα αγαπήσει τον Μπερτόλιο»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Ο Γιάννης Σκόνδρας εξήρε την ποιότητα και τις δυνατότητες του Φακούντο Μπερτόλιο που βρίσκεται στο κατώφλι του «Κλ. Βικελίδης».

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» περιγράφοντας το προφίλ του πρώην συμπαίκτη του, Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Άρη, με τα καλύτερα λόγια. Αρχικά ο αμυντικός της Λαμίας μίλησε για τη φετινή περίεργη σεζόν: «Μόλις σήμερα έφτασα Θεσσαλονίκη. Στην αρχή δεν ξέραμε λόγω κορωνοϊού τι και αν θα κάναμε διακοπές. Πλέον ξεκουραζόμαστε. Είναι περίεργη η κατάσταση, έχουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης. Έστω και 10-12 μέρες είναι απαραίτητες να ξεκουραστεί το σώμα και το μυαλό. Μπαίνουμε μετά πάλι σε διαδικασία ετοιμότητας. Περίπου 6-8 Αυγούστου θα μαζευτούμε. Εντάξει και στις διακοπές έχουμε το πρόγραμμα του γυμναστή της ομάδας, κάνουμε πράγματα με τρέξιμο φυσική κατάσταση».

«Μένω ακόμη 2 χρόνια στη Λαμία»

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Σκόνδρας έδωσε την είδηση πως θα συνεχίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας: «Έχω μιλήσει με τη Λαμία, κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσω ακόμη 2 χρόνια στη Λαμία. Το κλίμα είναι πολύ καλό, είναι σταθερή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Συμφωνήσαμε σχεδόν σε όλα».

«Ο κόσμος του Άρη θα αγαπήσει τον Μπερτόλιο»

Για τη συμφωνία του Άρη με τον Μπερτόλιο, ο Σκόνδρας είπε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση. Πολύ ποιοτικός παίκτης, τον ξέρω, θα βοηθήσει τον Άρη πολύ. Είναι κλασικό δεκάρι, μπορεί και εξτρέμ να παίξει. Έχει πολύ ποιότητα θα «κουμπώσει» άμεσα στον Άρη. Θα ταιριάξει και θα δώσει πράγματα, θα τον αγαπήσει ο κόσμος, είναι καταπληκτικός παίκτης. Πραγματικά ένα πολύ καλό παιδί, είναι μετρημένος, είναι φανταστικό παιδί, άψογος χαρακτήρας και δεν θα έχει πρόβλημα. Αγωνιστικά είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, Σ΄ αυτή τη θέση νομίζω ο Άρης έψαχνε έναν τέτοιο παίκτη. Είναι άλλη κλάση ποδοσφαιριστή. Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Άρη. Μπορεί να σταθεί άξια και στα άκρα. Για εμένα σαν δεκάρι ο Μπερτόλιο θα κάνει διαφορά στον Άρη. Εντάξει, βοηθάει και στην άμυνα, αλλά δεν τους χρειάζεσαι για την άμυνα τόσο τέτοιους παίκτες. Θα τρέξει θα βοηθήσει αλλά τέτοιους παίκτες τους θέλεις για την ποιότητά τους επιθετικά. Μιλάμε συνέχεια με τον Φακούντο. Ξέρει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, μιλάει ελληνικά, δεν θα έχει προβλήματα προσαρμογής».

«Θα βρει την άκρη ο ΠΑΟΚ»

Κλείνοντας ο Γιάννης Σκόνδρας σχολίασε τη φετινή πορεία της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ, θα βρει την άκρη. Έχει λαό, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει τις ριζικές αλλαγές που θέλει η ομάδα με την οικονομική του δυνατότητα. Έχει παίκτες ο ΠΑΟΚ, οι πιτσιρικάδες που έβγαλε είναι πολύ καλοί, μου άρεσαν όλοι, έχουν ποιότητα, θέλουν στήριξη και διάρκεια. Είναι άπειροι, θέλουν βοήθεια και όχι να παίξουν 2-3 ματς και να τους εξαφανίσει η ομάδα μετά. Ούτε σ’ όλα τα ματς πρέπει να τους βάλει για να μην τους κάψει. Ειδική διαχείριση χρειάζεται και βοήθεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.