Σκληρό πόκερ Αρη με Ντουάρτε, προσπάθεια να βρεθεί λύση και με τον Μήτρογλου

Γιώργος Στράντζαλης29 Δεκεμβρίου 2021

Δύο από τις ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το κομμάτι των αποδεσμεύσεων και τις χειρίζεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Αρη αφορούν στον Λερίν Ντουάρτε και τον Κώστα Μήτρογλου. 

Αμφότεροι δεν βρίσκονται εδώ και καρό στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι.

Οι μέχρι τώρα προσπάθειες της ΠΑΕ δεν έχουν πιάσει τόπο καθώς προκύπτουν εμπόδια στις συζητήσεις που έχουν γίνει και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Με τον Ολλανδό ο Αρης «παίζει» σκληρό πόκερ για να βρει μια συναινετική λύση. 

Στην Αλκμήνης διαψεύδουν ότι ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή (όπως γράφτηκε σε ΜΜΕ της Αθήνας) διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του και σημειώνουν ότι η ΠΑΕ σεβόμενη τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο προηγούμενο διάστημα θέλει να βρει μια φιλική λύση με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι τώρα όμως δεν έχει αλλάξει τη σκληρή του στάση απέναντι στην ομάδα. 

Του έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις με την ΠΑΕ να αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Σε συζητήσεις είναι και με τον Κώστα Μήτρογλου, δίχως όμως να διαφαίνεται φως στο τούνελ. Ο 33χρονος επιθετικός είναι αμετακίνητος, με τον Αρη να του προτείνει ένα deal που περιλαμβάνει τα δεδουλευμένα αλλά και ένα ποσό που θα γλιτώσει από το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου, με τον παίκτη να μην αλλάζει στάση και να εμμένει στην καταβολή όλων των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του. 

Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση, λόγω των εμποδίων που προκύπτουν στις συζητήσεις, αλλά το θέμα δεν κλείνει και οι προσπάθειες της ΠΑΕ θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.